tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lomalla!

Ihana helle... Tykkään, paitsi öisin. Nyt siis toista päivää lomalla. Tuntuu mukavalta olla vapaalla näin lämpimällä säällä. Uimassa ollaan käyty joka päivä. Tänään uskaltauduin jopa vaateostoksille, parit paidat tarttui mukaan.

Mutta kohta loma loppuu. Ensi viikon to aloitan uudessa työssäni. Elämäni tilaisuus, mutta vähän hirvittää, entä jos en pärjää. Onneksi minulla on huipputukijoukot! :)

Loma-aivot, ei muuta tällä kertaa...

2 kommenttia:

kaaso kirjoitti...

Tulin sanomaan, että olet hirmu rakas ja en ole sinua unohtanut, mutta ymmärrät varmaan, että kiirusta on tällä hetkellä. Ens tiistaina lähdetään sinne anoppilaan rentoutumaan, joten soitellaan viimeistään silloin ja mie tsemppaan sinua sitten hurjasti! :) Kiitos viimeisestä ja mukava kuulla, että olitte tyytyväisiä. Tämä täällä kuolee tähän helteeseen ja kiroilen joka päivä, että miksi ei voisi olla pakkasta ja talvi. Mie en tykkää kesästä enkä tämmöisestä kuumuudesta yhtään. Mutta jaksettava on. Toimistolla huhkitaan viikonlopun vuoksi miljoona tuntia päivässä ja sisällä ilman ilmastointia on taatusti yli 40 astetta. Että nam. Mutta palataan!

Tiipi kirjoitti...

Olen joka päivä ajatellut, sinua ja että olet varmaan kiireinen. Siksipä en ole sinua häirinnyt, kun ei ole ollut tulenpalavakiire asiaa. :)

Alkaa tää helle olla vähän liikaa jo tässäkin suunnassa. Huh, oli vähän hiki mansikkamaalla tänä aamuna. Mutta kestettävä on, ei ole vaihtoehtoa..

Hauskaa rokkia, muista syödä ja juoda, eläkä tapa itseäsi työllä. Välillä on ihan ihmisoikeus istua ja vaikka vaan ottaa lukua...