sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuosi 2010

Taas on se aika, kun pitäisi summailla mennyttä vuotta ja katsella hiukan tulevaan. Mutta ensin hiukan uuden vuoden vietosta. Vuoden pari viimeistä päivää menivät häähumussa. Sain itseni positiiviselle mielelle häiden suhteen ja auttelimme häiden järjestelyssä. Perjantai menikin koko päivä häiden merkeissä, kampaaja kävi meillä laittamassa minun hiukset ja naaman ja kirkollekin ehdin melkein tuntia ennen vihkimistä. Häät olivat oikein mukavat ja morsiamen puku oli hurjan kaunis. Vuosi vaihtui kodassa kuohuviiniä kohotellen ja viime vuotta muistellen!

Tammikuu 2010...

...odottelin valmistumista ja viettelin aikaa kotona. Päivät tuntuivat pitkiltä. Tosin vietettiin ystävän polttareita mm. issikkavaelluksen merkeissä. Niin ja juhlittiin myös ne ystävän häät! Ajatella, jo vuosi niistäkin. 27.1. minusta tuli maisteri.
Issikka polttarireissulta

Helmikuu 2010...

...sain maisterin paperit kotiin ja ilmoittauduin työttömäksi. Olipa se masentavaa. Selvittelin työharjoittelupaikkoja, hiihdin, neuloin ja valmistelin maisteri-juhlia. Ompelin valmiiksi myös juhlamekon maisteri-juhliin!
Valmistujaispuku, jossa juhlittiin myös uusi vuosi.

Maaliskuu 2010...

...sain harjoittelupaikan ja puhelun koskien nykyistä työtäni. Päätimme mennä naimisiin kesällä ja uppouduin täysin häähumuun!


Lahjaorkidea valmistujaisten kunniaksi


Huhtikuu 2010...

...kävimme kaason kanssa puvun ostoreissulla Helsingissä. Järjestelimme häitä kiivaasti ja tein harjoittelua. Kevät, ihanaa!
Viimeisenä pelistä tiputettu puku

Toukokuu 2010...

...hääjärjestelyt olivat edelleen pinnalla. Kävin kaveriporukalla Tukholmassa risteilyllä. Harjoittelu päättyi.
Kuninkaan linna

Kesäkuu 2010...

...odotus kiihtyy, kuume nousee! Ikimuistoiset polttarit! Juhannus ja kohta häät...
Polttarieleganssia kesäkuussa 2010. Polttarisankari tutustuu Wii-konsolin ihmeisiin...

Heinäkuu 2010...

...3.7. häät! Ihana ja ikimuistoinen päivä, unelmieni täyttymys ja vielä enemmän. (mistä tulikin mieleen, että hääkuvakansiot on edelleen kasaamatta....) Aloitin uudessa työssäni ja hikoilimme ennätyshelteissä! Mikä kesä.
Oma pukuni löytyi kolmannesta liikkeestä.

Elokuu 2010...

...työelämän realiteetit iskivät vasten kasvoja, tää on rankkaa! Ja koko ajan on kiire. Mutta ihanaa! Lappeenrannan miniloma.

Lappeenrannan hiekkalinnassa


Syyskuu 2010...

...työtä, työtä, työtä... Vähän käsitöitäkin.

Kesän kukkaloisto on jo hiipunut syyskuussa.


Lokakuu 2010...

...työtä, työtä, työtä.... Synttärit ja jotain.

Lokakuussa aloitettu käpyprojekti valmiina. Talvikoristeena.
Marraskuu 2010...

...työtä, jne... Mummon hautajaiset, joulunavaus.

Työn ohessa hankittu cambria-orkidea


Joulukuu 2010...

...monivitamiinit toivat valoa arkeen. Töissä aivan karmea kiire jouluviikolle saakka, jouluvalmistelut tuntuivat kärsivän. Joulu kotona, ihanaa. Uusi vuosi, tervetuloa!
Meidän kuusi ei halua olla pystyssä...
Ensi vuodelle toivon rauhallista arkea ja paria ulkomaan matkaa. Nyt haaveissa ovat Egypti ja Lontoo. Parisuhteessa toivon rauhaa ja rakkautta, vähemmän riitoja ja kiukkua. Työhön toivon onnistumisia ja hyviä suorituksia. Pari toivetta pidän itselläni, sydämessäni. Onnea vuodelle 2011!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Oi kuinka kivaa lukea kuluneesta vuodesta, pitäisi ehkä itsekin pysähtyä miettimään kulunutta vuotta kun näin pikaisesti miettien ei saa mieleen oikein mitään, mitä viime vuonna on tapahtunut! Kummasti sitä ehtii vuodessa tapahtua, vaikkei sitä yleensä huomaakaan. Arjen pieniä iloja!

Pitää vielä todeta, että oikean puvun valitsit häihisi, sopii sinulle hyvin :)

Tiipi kirjoitti...

Vuotta on kiva muistella, kun oli noinkin hieno vuosi. Tosin tykkään kyllä joka uusi vuosi ns. nollata vuoden ja aloittaa uuden puhtaalta pöydältä (jos niin edes koskaan voi tehdä).

Kaikki, ketkä ovat nähneet nuo kaksi pukua, ovat sanoneet, että oikean puvun valitsin. Samaa mieltä olen kyllä itsekin! :) Kiitos vaan kehuista!

Pia kirjoitti...

Hieno kooste menneestä vuodesta, johon on mahtunut paljon iloa, vaikka myös suruakin. Pukuvalintasi oli täysi kymppi! : )

Onnea uudelle vuodelle ja kaikkiin toiveisiin! : )

Tiipi kirjoitti...

Kiitos Verna:)