sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Polttarit takana!

Nyt on polttarit onnistuneesti juhlittu! Koko viikon odottelin viikonloppua, kun arvasin, että polttarit ovat tänä viikonloppuna. Eilen aamulla sain ystäväni äidin avustuksella kirjekuoren, jossa oli ohjeena pakata tavarat, jotka listassa oli lueteltu ja syödä. Tunnin päästä ystäväni vanhemmat veivät minut juna-asemalle ja suuntasin junalla puolen tunnin matkan naapurikaupunkiin.

Junan saapuessa asemalle näin junan ikkunasta poliisiauton. Myöskään kavereitani ei näkynyt, joten arvasin tuon kyydin olevan minua varten. Kaasoni mies siis ystävällisesti vastasi tästä virkapuvussaan ja köröttelin poliisiauton peräboksissa piknikille... Onneksi matka oli lyhyt ja pian jo näin ystäväni! He odottelivat piknikpaikan parkkipaikalla ja autoista raikui eräs kappale. Päivän teemabiisi, joka oli poltettu levylle 20 kertaa. Sitä siis kuunneltiin ihan vain muutaman kerran:) Piknik loppujen lopuksi vietettiin sisätiloissa, mutta se ei menoa haitannut. Piknikiltä siirryttiin kiipeilemään. Hauskaa puuhaa!

Minulle oli varattu oma henk. koht. pinkki kylmälaukku, joka vastasi nesteytyksestä. Siitä pidettiin huolta myös urheilubaarissa, jossa pelattiin Wii:tä ja jouduin kirjoittamaan rakkaalleni runon. Pian olikin aika siirtyä mökille ruuan pariin. Saatiin herkullista nakkikeittoa. Ilta jatkui saunavastan teossa. Sain myös ihanaakin ihanamman hemmotteluhoitosession, jalkakylpyä, kuorintaa, hierontaa, kasvonaamiota ja päähierontaa. Morsiussaunassa tehtiin myös taikoja ja saunaa juoksin alasti ympäri entisten heilojen nimiä huutaen. Tuli nekin nyt unohdettua. Lopuksi heitin vastan saunan katolle ja se jäi ilmeisesti asentoon poika. Eli siis vastan asennosta voi päätellä esikoislapsen sukupuolen.... Tieteellinen paikkansapitävyys on epävarmaa.

Lopuksi kaunistauduimme ja hilasemme porukan ravintolaan, jossa tanssitiin täysin rinnoin musiikista nauttien. Ilta päättyi jossain puolen neljän ja neljän välillä mökille. Aamulla heräsin iloisena hienosta polttarireissusta ja ihanien ystävien ympäröimänä. Paremmin ei polttarit olisi voineet mennä!!!! Olen todella iloinen ja onnellinen, että minulla on noin ihania ystäviä, jotka olivat kovasti nähneet vaivaa järjestääkseen minulle ikimuistoisen viikonlopun! Suuristakin suurimmat kiitokset siitä heille, ja etenkin kaasolle, joka on aina tukena!!!!

Nyt evästä naamaan ja unta kaaliin....

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihanat polttarit, jotain tuollaista minäkin haluaisin! Nolausjutut kun ei oikein ole minun juttuni, en ymmärrä miksi pitää "kärsiä" kun voisi pitää hauskaa!

Tiipi kirjoitti...

Minun superkaasoni on aina ollut sitä mieltä, että nolausjutut ovat ihan typeriä. Samoin itse. Joten tämä oli ihan täydellinen polttariviikonloppu...

kaaso kirjoitti...

Mukavaa, että sinulla oli kivaa. Se tuntuu mukavalta ja on pääasia :) Oli muuten pikkaisen nihkeätä herätä tänään töihin aamulla..ihan vähän oli univelkaa :D

Tiipi kirjoitti...

Täälläkin oli aikas tosi nihkeetä!!! Ois varmaan nukuttanu kellon ympäri. Mutta pikkuhiljaa taas nukutaan univelkoja pois. Enkä niitä kiitoksia voi liikaa suoltaa vielkään.... :D