keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

3 päivää häihin

Häihin on tosiaan enää 2 päivää ja 3 yötä. Oikeastaan jännitystä ei tunnu. Se katosi jonnekin polttareissa. Mutta varmasti, voi lupaan teille, että se jännitys tulee takaisin. Huomenna, perjantaina tai viimeistään lauantaina. :) mutta se onkin hyvänlaatuista jännitystä.
Tänään olin vielä puolikkaan päivän töissä, olisin kyllä voinut melkein jäädä aamulla kotiin. Juhlapaikasta soitettiin 3 kertaa aamun aikana. Ja parit muutamat puhelut myös. Heitin jo vanhoja hankittava ja tehtävä -listoja roskiin, eli järjestelyt näyttävät olevan hallinnassa. Oikeastaan enää pitäisi hankkia booliin lantrinkia. Mutta sanonpa vaan, että jos häissään tarjoaa juomapuolta, saa siihen varat useita satoja euroja, jos porukkaa on 50 tai enemmän...
Kaaso tulee varmaan tunnin sisällä. Tullessaan kuulemma tuo koko omaisuuden. Ainakin sieltä odotellaan kaasoa itseään, sulhasen pukua, bestmanin pukua ja fuksian punaista lastunauhaa. Taidetaan tänän iltana ottaa siideriä ja höpötellä.
Huomenna menen laitattamaan itselleni rakennekynnet. Laitellaan niistä kuvaa joskus. Tarkoituksena olisi pitää kynnet pitempään, uuden työpaikkani mahdollistamana. Tosiaan sain elämäni tilaisuuden, jossa aloitan heinäkuun lopulla. Mutta siitä varmaan enemmän häiden jälkeen. Kynsiä odottelen innolla. Huomenna myös teemme joitakin hankintoja sekä harjoittelemme vihkiseremoniaa.
Perjantaina sitten haetaan kukkia, käydään katsomassa kimppua ja koristellaan juhlapaikkaa. Toivottavasti tapaan myös saunan ja sinne pääsen saunomaan. Unta toivon myös ainakin sen 6 tai 7 tuntia. Lauantai on yllättävän lähellä....

2 kommenttia:

Anie kirjoitti...

Vähän samoja fiiliksiä myös täällä! Onnea päiväänne!

Nina kirjoitti...

Paljon onnea uudesta työstä ja tietysti oikein ihanaa hääpäivää! :)