perjantai 19. helmikuuta 2010

Tuskastumisia

Näin ihanat talvimaisemat meidän olohuoneen ikkunasta näkyy. Kuvassa siis auringonnousua.

Viime aikoina on ollut aika hiljaista neulerintamalla. Siis en ole tehnyt mitään. Ei ole ollut tuskaa eikä halua eikä tarvetta tehdä mitään. En ole edes ohjeita selaillut kun ei ole huvittanut. Enkä edes Noro-kerää hypistellyt.
Tämän parissa olen tuskastustellut pariin otteeseen:

Tässä siis pitäisi olla valmis mekko, sen siis piti valmistua jo ystävän häihin tammikuussa, mutta eipä vaan niin käynyt. Tästä pitää oppia taas se, että jos valmiista vaatteesta piirtää kaavoja tai muokkaa kaavoja toisesta mekosta, aina aina aina pitää ommella "mallikappale" lakanasta tms. materiaalista. Nyt se ei oikein istu ja pitäisi ommella tämä ensi viikon sunnuntaiksi valmiiksi. Silloin kun olisi ne valmistujaiset. Siitäkin saa tuskastua, kun äiti hössöttää juhlia ihna huolella. Piti ihan ääntä korottaa, ettei se paistaisi ässiä juhliin. Ja pullaa. Se on jämähtänyt jonnekin 80-luvulle. :) ihanaa kuitenkin kun hössöttää, ois aikasta ikävää, jos kukaan ei välittäisi minun juhlista. Ja iskä keittää lohikeittoa juhliin, nams!

Tällaisissa ihanissa maisemissa kävin tällä viikolla hiihtämässä. 10 km meni ekan kerran alle tuntiin, 58 min. Mutta ei kyllä ollut kovin miellyttävää enää loppumatkasta hiihtää, kun oli aika kova tahti. Ensi kerralla taas rauhallisemmin. Tänä talvena onkin tullut jo suihkittua 75 km. Viime talveen verrattuna jo aika paljon enemmän. Helmikuussa onkin jo mukava hiihdellä, kun aurinko lämmittää vähän ja saa nauttia hankien hohteesta.

Toinen helmikuun "ihanuus" noro-virus tai tuttavallisemmin mahatauti iski minuun keskiviikko-iltana, onneksi oli tällä kertaa mallia lievä. Sain jopa nukuttua suurimman osan yöstä. Eilen oli sitten vähän kuumetta ja aika ventti olo. Makasin sitten sohvalla koko päivän ja söin vain jäätelöä. Onneksi rakas tuli kotiin jo kolmen jälkeen niin sain vähän evästä ja seuraa:) Vielä on hiukan semmoinen olo, ettei ihan täysissä voimissa ole, eikä oikein tee mieli ruokaa, mutta päivä kerrallaan parannutaan. :)

Nyt täyty ruveta viikonlopun viettoon, huomisaamuna katsellaan jääkiekkoa ja illalla menenkin nuorkauppakamarin bileisiin...

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Muistinkin että ompelit juuri tuollaisen mekon! Millä kaavalla tuo on tehty (älä vaan sano että olet sen itse kaavoittanut!)? Olen haaveillut juuri tuollaisesta mekosta jo kauan, mutta en nyt löytänyt mistään sopivaa kaavaa. Kankaatkin olisi valmiina, mutta vielä puuttuu kaava ja käyttötarkoitus ;)

Tiipi kirjoitti...

Löytyihän se kommentti tuolta miun valvonnasta! :)

Nyt on pakko sanoa, että itse kaavoitin. Kun miekin etsin ihan hurjan pitkään tuollaista kaavaa enkä mistään löytänyt. Piirsin sitten kaverin mekosta kaavat. Harmi...