maanantai 9. marraskuuta 2009

Vesikaaosta....

Helsingin vesikaaoksesta innostuneena meidän pyykkikone päätti tänä aamuna tehdä myös kaaokset. Pistin pyykit koneeseen ja sellaisen ohjelman, joka ei lopuksi linkoa pyykkejä, koska koneessa oli rintaliivejä (kyllä, olen laiska enkä jaksa pestä niitä käsin, vaikka se olisi kaikin puolin parempi). Noh, pesun loputtua pitää ohjelma muuttaa tyhjennykselle. Kas, ei toimi. Mikään muukaan ei toimi. Soitto miehelle; käskee avata luukun. Soitto isälle; käskee avata luukun. No, tuumasta toimeen. Onneksi luukku avautui. Tiesittekö, että pesukoneessa on aika paljon vettä. Onneksi olin varautunut saavin kanssa, joten suurin osa vedestä meni saaviin. Loput vedet koneesta sain nukkasiivilän tyhjennysletkun kautta ulos. Ja nyt se hyvä puoli tässä kaaoksessa; taloyhtiössämme on erillinen linko! JEE, tuli kuivaa pyykkiä:)

Toivottavasti kone tointuu tuosta, kunhan miekkonen sitä popittaa. Ja konehan on huimat 1,5 vuotta ollut käytössä. Se on tämä nykyajan laatu. *jupijupijupi*

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

jep, minäkin vahtaan konetta höpelönä joka kerta kun pistän sen pesuun. Meni niin hermot sen viime temppuilun kanssa, että pelottaa mitä mieltä se on muuton jälkeen uudessa paikassa. Muutaman kerran se on nyt pessyt ihan kiltisti, saa nähdä..

Tiipi kirjoitti...

Kas kummaa, nukkasihdistä löytyi mustekynän metallinen pidike, millä kynän saa esim. taskun reunaan kiinnitettyä. Ei ihme, ettei kone pelittänyt. :)