sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Joulua odotellessa

Käytiin ostamassa lisää jouluvaloja. Meillä ei voi laittaa ulos valoja, kun ei ole ulkona pistorasiaa. Siksi meillä on vain viime vuonna ostetut kynttelikkö ja kuusenvalot. Nyt käytiin ostamassa lisää valoja sisälle, valittiin Airamin Diana-valosarja. Se on led-sarja, jossa on kirkkaita kukkia, marjoja sekä kultaisia lehtiä. Ripustettiin keittiön ja olohuoneen väliseen kattoon, on aivan ihana. Kuva ei tehnyt oikeutta, joten semmoista ei nyt ole tarjolla.

Muuten joulua odotellaan vielä, muut koristeet odottavat vielä vuoroaan kaapissa. Paitsi kaksi kultaista enkeliä, toinen posliininen "soittorasia" ja toinen paperinaruenkeli. Glögiä juotiin ensimmäisen kerran tällä viikolla, samoin syötiin pari piparia ja joulutorttua.

Joululahjat ovat vasta suunnitteluasteella. Lista lahjansaajista on tehty, parissa kohdassa on jo jotain merkintääkin. Viime viikolla näin unta, että jouluaattona tajusin, ettei minulla ollut kenellekään lahjoja. Karmea tunne. Ja hirveä nolotus. :(

Tahtoisin kuulla nyt, että mitä jouluvalmisteluja olet jo tehnyt, mitä aiot ostaa joululahjaksi etenkin puolisolle tai muuten vaan joulun odotuksestasi.

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Milloinkas ens viikolla oltais menossa tonttuilemaan? Ilmoittelehan, mulle käy millon vaan, kunhan on ennen sitä perjantain sovitusta.

Itse odotan ensimmäistä adventtisunnuntaita, se on kotoa perittyä, että silloin laitan aina ensimmäiset jouluvalot kotiin. Pitäis käydä tuohon kuistille ostamassa joku kiva. Ja lyhtyjä pitäis ripustella ulos, koukutkin on olemassa, kunhan sais vain ne kattoon. Miehelle ostan puhelimen ja se antaa mulle puhelimen :D Niin viimeisiään vetelee molemmat. Ja jotain muutakin varmaan. Minulla on taipumus yleensä vähän liioitella lahjoissa ja haluan mahdollisimman paljon ilahduttaa ystäviäni ja perhettä. Siksi käytän aivan liian paljon rahaa jouluna, vaikka rahatilanne ei sitä sallisikaan.

Joulu on ylivoimaisesti paras aika vuodesta :)

Tiipi kirjoitti...

Oisko keskiviikko mitään? :)

Meillä kyllä muut koristeet odottelee vielä sitä ensimmäistä adventtia, enkä silloinkaan iske kaikkia koristeita esille. Johan niihin neljässä viikossa kyllästyy;) Joulusiivouksen yhteydessä viimeistään sitten loput koristeet laitan. Ja kuusi tulee sisälle vasta jouluaattona, silloin katsotaan lasten ohjelmia ja koristellaan kuusta. Viime vuoden kuusen koristelusta tulee mieleen hienoja muistoja.

Joulu on kyllä vuoden parhaita aikoja. Aina vaan tosiaan tuo rahatilanne harmittaa, mutta se ajatushan siinä on tärkein:)