sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aina ei ompelutkaan mene kuin Strömsössä...

Täällä on ommeltu kuin viimeistä päivää parin viikon ajan. Kone on laulanut, koska pian lennähdämme Finnairin siivin etelän lämpöön ja lapsukaisella ei ollut sopivia kesävaatteita. (Äidillä sen puoleen näyttäisi olevan mekkoja jokaiselle päivälle, joka lomalla ollaan;)

Ompeluista ensimmäisenä esittelyssä on viimeisenä ommeltu. Ja kuuluu luokkaan aina ei mene kuin Strömsössä.

Piirrän kaavat ja leikkaan kankaat lattialla, koska keittiön pöydällä ei ole ikinä tarpeeksi tilaa (enkä jaksa siirrellä tavaroita). Tässä tuli pikkuinen töräys, kun leikkasin bodyn takakappaleen ylösalaisin. Ja huomasin sen vasta, kun kappaleet oli ommeltu yhteen! No, ei se nyt niin paha ole, kun kangas on näin monikuvioinen:)


Resorien ompelu bodeihin ei ole suosikkihommani, mutta koitan olla mahdollisimman huolellinen ommellessani. Tätä resoria en kuitenkaan jaksanut taitella tarpeeksi huolellisesti, joten se ei ollut ihan tasan joka kohdasta, ja se tarkoittaa sitä, että etenkin käännöksissä resori ei joka kohdasta kiinnity kankaaseen. Kuvasta alta huomaa, että ommelta on vähän korjailtu sieltä sun täältä...


Nepparit, huoh! Se on niin pikkutarkkaa puuhaa ja yleensä menee pieleen vähintään yhden parin kohdalla. Murphyn laki jatkui tämän bodyn osalta myös neppareihin. Nepit meni vähän väärälle puolelle:D


Mutta kaiken kaikkiaan bodysta tuli tosi kiva (johtunee kankaasta: Lillestoffia Sampsukasta ja kaavasta: Kisuliini OB 1/2013). Otamme bodyn ehdottomasti käyttöön, eikä virheet haittaa, ne tekevät vaatteesta uniikin!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Mikä siinä onkin että joskus mikään ei vaan onnistu? :D Mutta ihana body silti, käyttöön tulisi varmasti meilläkin!

Tiipi kirjoitti...

Niinpä, kumma juttu. Kun lähtee menemään pieleen niin sitten kanssa menee pieleen. Mutta eipä onneksi tässä tapauksessa haittaa käyttöä joten nautitaan kankaasta :)

MarjaK kirjoitti...

Voi miten nätti body ..mie halluun tuommosen kans

Tiipi kirjoitti...

Kiitos Marja:) Eikun vaan kone hurisemaan, bdyt on yllättävän helppoja!