torstai 24. marraskuuta 2011

Haaste: 8 satunnaista asiaa minusta

Sain jo pari viikkoa sitten Yllätysvieraalta Pientä Ihmettä Etsimässä -blogista haasteen. Tässä säännöt:

Haasteen saajan tulisi:
-Kiittää haasteen antajaa

-Antaa haaste kahdeksalle bloggaajalle

-Ilmoittaa näille kahdeksalle haasteesta

-Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Eli ensinnäkin kiitoksetYllätysvieraalle tästä, tämä onkin aika mukava haaste:)

1. Koen huonoa omaa tuntoa siitä, etten ehdi bloggailla niin usein kuin haluaisin (siis n. kerran viikossa). Välillä myös koen, ettei minulla ole mitään blogattavaa, koska haluan tietyt asiat elämässäni säilyttää yksityisinä ja samalla varjella yksityisyyttäni.

2. Olen tavattoman laiska tietyissä asioissa. Esimerkiksi laskujen maksaminen on jotenkin ylivoimaista, en tiedä miksi. Samoin papereiden mapittaminen on ylivoimaista ja mies valittaakin tietokonepöydällä ja olohuoneen rahilla vaeltavista paperikasoista.

3. Ahdistun, jos isoja asioita/muutoksia tapahtuu elämässäni monta yhtä aikaa. Ehkä siksi asumme edelleen tässä kaksiossa vaikka vauva onkin tulossa. En pystyisi elämään elämääni tehden nopeita muutoksia. Olenkin melkoinen perinteiden kannattaja.

4. Minulla on kapiokirstu täynnä lankoja. Silti aion tänään alkavalta Tallinnan reissulta hankkia muutaman kerän lisää. :D

5. Rakastan nykyistä työtäni, mutta olen alkanut kokea sen ylivoimaisena tietyiltä osin. Siksipä minulla onkin puhelimessa ns. aamukampa, joka näyttää jäljellä olevat työpäivät n. viikon välein. Tällä hetkellä n. 34 työpäivää jäljellä ennen lomia ja mammavapaita.

6. Olen suunnitellut tekeväni paljon käsitöitä lomien alettua. Muunmuassa maton kutominen kangaspuilla on suunnitelmissa. Samoin kankaanpainantaa haluaisin kokeilla vihdoinkin!

7. Viihdyn aika hyvin yksin, tarvitsen säännöllisesti omaa aikaa. Rakastan aamuja, kun saan yksin laittaa itseni valmiiksi töihin ja kävellä (näin talvisin) 15 minuutin matkan töihin.

8. Minulla on turkki. Sain sen perinnöksi 90-vuotiaana kuolleelta mummoltani. Turkkini ei ole vielä käytössä vaan se on muodistettavana; hihoja pidennetään ja helmaa lyhennetään, kaulus uusitaan ja koko turkki siistitään. Jouluna toivon vielä sopivani turkkiin, että saisin hienostella:) Onneksi masu on vielä sen verran pieni, että toiveita turkin päälle mahtumisesta on.

En tällä kertaa jaa haastetta eteenpäin, koska tämä on jo monessa blogissa kiertänyt. Saa sen tästä napata jos tahtoo!
Ei kommentteja: