sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Helmikuun pakkasilla

Käsityöt on jäissä edelleen, inspiraatiopuutos. Tosin eilen vähän selailin käsityölehteä, ehkä jotain pientä voisi tehdä. Yksi kaasonlahja on tekemättä, ehtisikö sen vielä ennen lumien sulamista?

Orkideoihin hurahtanut osti uuden, kun entinen ei ole vielä suostunut kukkimaan uudelleen.

Pitkästä aikaa minullakin on päiväkirja. En koskaan ole ollut päiväkirjatyyppiä, mutta nyt kirjan sivut täyttyvät hiljalleen.

Töissä alkaa taas uudet tuulet puhaltaa, uusi esimies astuu remmiin lähiaikoina. Tippa tuli linssiin, kun entisen lähtökahveja juotiin. Kiireinen kevät tulossa muutenkin, onneksi on loma tiedossa.

Aurinko, vitamiinit, rakkaus ja hiihto - ne on nyt pop!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

"Aurinko, vitamiinit, rakkaus ja hiihto - ne on nyt pop! "

Todellakin! Ihanaa kun kevät tekee tuloaan ja mieliala nousee kohisten :)

Tosin hiihto ei omalla listallani vielä ole, jotenkin se ei vaan taida olla minun laji joka vuotisista kokeiluista huolimatta. Ehkä täytyykin vaihtaa taktiikkaa tylsistä pururadoista keväisiin retkiin järven jäällä, eväiden kera tietysti. Luulisi sillä hiihdon salojen aukeavan kelle tahansa!

Tiipi kirjoitti...

Päivitin blogipohjankin kevään kunniaksi! Jaksan joka päivä ihmetellä kevään etenemistä ja etenkin valon lisääntymistä, ihan mahtavaa! :D varsinkin mainitsemasi vaikutus mielialaan, kivaa olla iloinen!

Minäkin löysin hiihdon uudestaan vasta pari talvea sitten edellisen muuton jäljiltä. Olen nyt pari talvea hiihtänyt pitoteipeillä, ihanan huoletonta. Tuo pururadoilla hiihtäminen on kieltämättä tylsää, olenkin odottanut, milloin jäälle tulisi ladut, mutta taitaa jäädä tulematta tänä vuonna. Tykkään itse käydä hiihtämässä lähinnä päivän valon aikaan, koska olen todennut olevani sellainen nautintohiihtäjä, eli hiihtolenkin pitää tarjota muutakin kuin pakkotoistoa...

Eli suosittelen kokeilemaan lenkkiä ladulla ja eväitä! Se endorfiini, minkä hiihdosta saa, palkitsee!

Pia kirjoitti...

Kaunis orkidea! : ) Itse en ole vielä tullut tuota kukkaa hankkineeksi, mutta voisin hankkia. Sen sijaan viherkasviarmeijani odottelee hiljalleen multien vaihtoa ja siinä sitä puuhaa riittääkin. ; )

Aurinko, vitamiinit ja rakkaus ovat päivän sana täälläkin. Hiihto on vielä poissa listalta, mutta sen aika koittanee taas jossain vaiheessa.

Aurinkoista ja rakkauden täyteistä viikonloppua!

Tiipi kirjoitti...

Kiitos! Jotenkin olen tykästynyt noihin phalaenopsis-orkideoihin! Kukkivat niin pitkään, kun muistaa aina välillä upottaa veteen. Multien vaihto pitäisi meilläkin aloittaa, viime vuonna meni luvattoman myöhään.

Täälläkin on tuo hiihto taas pannassa, tällä pakkasella ei parane nenäänsä hiihtoladulle viedä, etttei vaan pakkasen voimasta pois putoa.. :)

Ihanaa viikonloppua sinullekin Verna!