sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Tiipin nypläykset 2 vuotta!!!!

Jee, meillä on tänään synttärit! Ihan ensimmäinen postaus entisessä Tiipin nypläyksissä  julkaistiin päivälleen 2 vuotta sitten. Tuntui kummalta julkaita omia höpinöitä kaiken kansan nähtäväksi. Siitä onkin tultu pitkä aika eteenpäin ja nykyään tulee postailtua ilman sen kummenpia tuntemuksia. Välillä pitää aina miettiä, mitä kirjoittelee, koska en aina tiedä, kuka juttujani lukee. Siksipä esitänkin synttäreiden kunniaksi teille, hyvät lukijat pyynnön: jätä tähän postaukseen kommentti, jos luet tämän tekstin. Kiitos ylettömästi!

Synttärikukaksi kelpuutetaan phalaenopsis-orkideani, joka on kukkinut jo 11 viikkoa makuuhuoneemme ikkunalla. Tämä kuva siis elokuulta, jolloin oli vielä nuppuja. Tää on ihana. Tällä viikolla tulleesta Yhteishyvästä bongasin sivun jutun orkideoista. Siinä oli kuvia 3 erilaisesta orkideasta (ei siis phalaenopsis-orkideasta) ja toteamus, että niitä saa suurimmist Prismoista. Toivotaan, että naapurikaupungin Prisma on yksi niistä ensi viikon lauantaina kun sinne pyyhällän. Silloin muuten yhdet nimiäiset, olisiko kaverin 3. lapselle lahjaideoita? Pysyvä muisto oli toiveena.



Tässä meidän pihasta hieno auringonlaskusta otettu kuva. Kuva viime viikonlopulta. Ihan vaan huvikseen tämän tähän pistin! :)



Tässä viimeisin valmis tuotos. Huivi. Virkattu Sandness Sisu Glitter-langasta. Lanka on peräisin äidin ikuisuusprojektista, ponchosta, jota hän on virkannut varmaan viisi vuotta. Päätettiin sitten virkata langat parempaan käyttöön kahdeksi huiviksi. Omani valmistui parisen viikkoa sitten, äidin huivi yllättäin kesken;) Tykkään huivista kovasti, enkä vähiten langan takia.



 Tässä huivi lähempää. Huivin ohjeeseen tästä. Huivi oli helppo virkata, tarvittiin vain kolmen perussilmukan opettelu/osaaminen. Ja virkkuukoukku oli kokoa 4.

Tässä tänään aloitettu jouluprojekti. Jatkosta raportoidaan myöhemmin. Toivottavasti onnistuu, mielikuvassani tä on superhieno!!! :D

Nyt kiirehdin miekkosta auttamaan, sillä oli joku autohässäkkä menossa. Kohta 90-vuotiaan mummon luo vierailulle, sitten äitin ja isän akvaariota puhdistamaan...

8 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Lienee ei yllätä että minä luen :)

Itse annoimme kummipojallemme lahjaksi pentikin poromobilen

(http://www.pentik.com/fi/products/Sivut/Product.aspx?Catalog=Fi+Sisustus&ProductID=1MET6156P01%28Pentik+Base+Catalog%29).

Kiva, vähän erilainen lahja, eikä edes kovin kallis. Ja varmasti säilyy muistona :)

Tiipi kirjoitti...

Ei yllätä, että sinä luet! Mutta kommentit on kivoja, ja muutenkin on kiva, että luet! :)

Kiitos vinkistä, tuo olisikin hyvä vaihtoehto. En usko, että heillä tuollaista olisi tai että joku muu vieras toisi sellaisen...

Tuula kirjoitti...

minäminäminä! *viittaan täällä innokkaasti* :)

Tiipi kirjoitti...

Jee, minä vastaan sinun viittaukseesi kiitollisella hymyllä!!! :)

Anie kirjoitti...

lueskelin! onko teillä jo lunta? :)

Tiipi kirjoitti...

Jee! :)

Ei oo lunta. Tänään paistaa aurinko, kivaa!

Pia kirjoitti...

Vähän myöhässä saavun onnittelemaan...! ONNEA! : )

Tiipi kirjoitti...

Hei Verna! Sinua ei olekaan pitkään aikaan kommentoimassa näkynyt!

Tosin en ole itsekään käynyt sinun tekstejäsi kommentoimassa...

Kiitos onnitteluista!!! :)