lauantai 3. huhtikuuta 2010

Häitä

Tänään on häihin tasan 3 kk. Vähän enää aikaa ja niiiiin paljon kaikkea tekemistä. Tänään käytiin keskustelua:
Kaaso: "Kyllä se riittää. "

Morsian: " Sen on riitettävä."

Tänään oltaisiin menty juhlapukuliikkeeseen naapurikaupungissa, mutta kappas vain, se oli kiinni. Ei olleet vaivautuneet oveen eikä nettisivuille laittamaan mainintaa. Miinuspisteitä. :( Harmitti hurjasti, kun oli sulho ja bestman mukana, olisi niille katsottu pukuja ja minä olisin viimeinkin päässyt jotain hääpukua itsellekin sovittamaan mutta ei niin ei. Ja sama juttu askarteluliikkeen kanssa, kiinni sekin. *piip*
Mutta saatiin nyt kuitenkin hääkarkit ostettua:

(kuva täältä)
Tällainen boksi on nyt kotona edulliseen 29 euron hintaan. Eli hääkarkeiksi valittiin geisha-suklaa, koska ne on vaan niin hyviä. Ja suklaa on niin hyvää... :) Tuossa boksissa on 3 kg eli n. 400 konvehtia. Piilotushommiin pitää ryhtyä, ettei tuu syötyä näitä.
Ostin myös kutsutarvikkeita oman paikkakunnan Tiimarista kun kyseisiä kartonkeja ja paperia ei naapurikaupungin Tiimarista löytynyt. Päästään nyt vähän kutsuja tekemään sulhon kanssa. Kutsutarvikkeista puuttuu vielä nauhat kutsuihin ja jotain koristetarraa, jos niitä tuntuu tarvitsevan. Ostetaan sitten Helsingistä jos ehditään. Ei varmaan ehditä;)
Käytiin myös katsomassa kenkiä ja sormuksia. Sormukset oli hienojahienojahienoja... Yllätyin siitä, miten "pienen" näköiset sormukset sopi parhaiten kihlani kanssa... :) Ja budjetti sormuksen osalta näyttäis alittuvan, jee! Niitä pitää käydä vielä omasta kaupungista ja ehkä tuolta naapurista sulhon kanssa katselemassa.
Ensi lauantaina siis vietetään kaason kanssa Helsingin hääpukuliikkeitä kiertäen. Jos ei sieltä pukua löydy niin varmaan aika paniikki iskee. Eihän sitä ehdi enää tilata, puvuissa kun on n. 20 viikkoa toimitusaika....
Tuolla pöydällä minua odottelee upouusi Mennään naimisiin!-lehti. Kohta saunaan, syödään lohta ja perunamuusia ja sitten rojahdan sohvalle lehteä lukemaan. Illalla vielä luvassa kaveriporukalla elokuvailtaa.
Häihin tehty: paikka varattu, majoitus varattu, kirkko varattu, pappia toivottu, vieraslista tehty, lahjalista tehty (tää oli helppo, meille tulee lahjatili), kutsutarvikkeita hankittu, kaaso ja bestman valittu ja polttarit heillä suunnittelussa, orkesteri ja valokuvaus valittu ja varattu, kampausaika varattu.
Paljon on näköjään 2, 5 viikossa ehditty jo tehdä.

Ei kommentteja: