maanantai 21. joulukuuta 2009

Taas joulutouhuja

Piiiiitkään blogihiljaisuuteen on ollut viime hetken kiire lukea viimeiseen tenttiin, uuden harrastuksen (nuorkauppakamari) pikkujoulut ja eniten vaikuttanut on puhelimen ja tietokoneen yhteistyön puute. Eli puhelin ei vieläkään siirrä kuvia koneelle. Mutta kierona naisena lainasin rakkaan puhelinta, jonka kautta kuvat nyt koneelle muilutin;) kjäh kjäh kjäh...

Kiirettä on siis joulukuussa piisannut. Ahkera olen kuitenkin neulontarintamalla ollut. Isoin valmistunut työ on kaverin tytön välihaalari 7-veljeksestä. Ohje on 10/2008 SK:sta muokattu, eli otin tuosta ohjeesta vain mitat, silmukkamäärät yms. laskin itse.

Valitan kuvien hirmuisen huonoa laatua, mutta tästä ne paranee, kun valo alkaa lisääntyä! Tänään siis talvipäivän seisaus. Haalariin käytettiin kanervan väristä lankaa ja vaalean violetti vetoketju piristi mukavasti pukua. Puvun saaja jo kokeili pukua ja siinä näytti olevan vähän kasvun varaa, hieno juttu!!! :)

Sitten neuloin lisää tuolle aiemmin mainitulle nukelle. Tein nukelle villatakin omasta päästä. Lankana 7-veljestä polkka, väri on aivan upea!!!
(kuva on SURKEA) Tässä siis mekko ja takki nukelle.


Tein nukelle myös gollegehousut punaisesta gollegesta, toivottavasti nämä kaikki sopivat. Nuken vaatteiden saajalla tein myös eilen ja tänään lapaset. Lankana 7-veljestä kanervan värinen ja reunan koristeessa punainen 7-veljestä. Ihanaa, kun noita pikkujuttuja syntyy ylijäämälangoista!

Tällaista olen puuhannut käsityörintamalla. Muuten elämä on ollut kovin hektistä, on ollut tosiaan pikkujoulua, tenttiä, yms. Viimeisimpä ostimme auton. Entinen, ikivanha ei mennyt katsastuksesta läpi ja totesimme, että nyt olisi aika hyvä aika vaihtaa autoa. Äitini auto oli jo pitkään ollut puheena ja kun hinta oli sopiva ja auto muutenkin sopiva ja hyväksi tiedetty, ostimme sen. Äitini osti itselleen uudemman samaa merkkiä ja mallia. On nyt tämän neitin hyvä kurvailla.

Nyt lähden nauttimaan pari joulutorttua ja suunnittelemaan huomisen siivousurakkaa ja kauppalistaa, joka onkin piiiiiiiitkä, kai. :)

ps. kolme yötä jouluun...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua! T. Mami

Pia kirjoitti...

Hyvää joulua Tiipi! : )