keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Sylvi se sieltä tulla jollottaa....

Viime viikolla oli paussia normielämästä, Etelä-Suomen keikalla olin. Oli ihan hyvä jättää kaikki vähän tauolle ja ajatella vain itseä ja kaveria. Ja kas, kotiin tuli ihan eri Tiipi, joka ei ole kunnolla rähissyt kertaakaan kotiin tulon jälkeen. (Ja hei, se on paljon pms:n keskellä!) Teki ihan hyvää näköjään myös tuolle toiselle puoliskolle. :)


Mutta asiaan. Sylvi, se meni vähän ketuiksi välillä. Lanka ei ollut sama kuin ohjeessa, enkä tunnetusti tehnyt mallitilkkua, joten ikävä yllätys odotti. Kappaleet olikin pieniä verrattuna alkuperäiseen ohjeeseen. Mutta onneksi neuleen suunnittelija vinkkasi, että helmineule venyy, kun sen kastelee, joten nyt kuivatellaan Sylvin osia.

Siellä ne viimeiset kappaleet nyt kuivuu. Tänään sitten saumojen ompelua ja toivottavasti huomenna huppua. Tosin huomenna saattaa olla jotain muutakin, jumppaa yms...

Seuraavaa projektia suunnittelen, siitä tulee ihku. Langat pitäisi käydä ostamassa, toivon vaan, että joku lahjoittaisi miulle sen 50 euroa, että saisi ne langat. Pitänee odottaa synttäriä ensi kuuhun. Kun on kohta se risteilykin, niin ei ihan voi kaikkea opintotukea tuhlata ennen puolta kuuta;)

Tämmöistä täältä, Sylvistä lisää, kunhan valmistuu.

Ainiin, etelässä suunniteltiin myös morsiussukkia tammimorsiammelle. Wautsi wau, ne on muuten wau. Tulee semmosta lankaa ja semmosta ja semmosta ja sitten vielä semmonenkin. Mutta niistä sitten joskus. Jos morsian antaa luvan. Ne on niinku yllätys muulle juhlakansalle. Mutta lällälläää, miepä tiiän.

1 kommentti:

minä kirjoitti...

Morsian antaa luvan. Ja toi "yllätys" kuulostaa ihan siltä, että mä vilauttelisin siellä kaikille :)