maanantai 14. syyskuuta 2009

Post kihlajaiset

Huh huh... Nukuin viime yön kuin tukki. Filmi poikki ihan täysin. Illalla tuli itku. Taisi kihlajaiset ottaa hiukan hermon päälle ja pienen pieni kihlajaishirviö kuoriutui sisältäni. No, onneksi nyt ne on ohi. Ja juhlat sujuivat mukavasti, vieraat olivat tyytyväisen oloisia ja pari kuvaa kihlaparistakin taisi saada. :)

Tässä katselen tuota graduni päällä pötköttelevää miehen kihlasormusta, liekö sen siihen unohtanut vai tarkoituksella jättänyt? (Rakkaan työ on vaarallista, voi jäädä sormuksesta kiinni ja vaikka käden menettää, niin olen antanut luvan jättää sormus kotiin töihin mennessä) Eilen tuli iltatoimia tehdessä sellainen olo, että ihanaa, saan olla vielä huomennakin kihloissa ja pitää sormusta sormessa, sitä ei minulta kukaan voi ottaa pois. Rakas sanoi, että hassuja ajatuksia.. Semmoista täällä tänään, pitäisi taas tenttiin ruveta lukemaan ja iltapäivällä piiiiiitkään kokoukseen.

3 kommenttia:

minä kirjoitti...

Halimus.

Tiipi kirjoitti...

Halitus takaisin. Oli sormus unohtunut... :)

Tiipi kirjoitti...

Ihmeellinen päivä: pitkä kokous ei tuntunut pitkältä. Miehen sukulainen oli eronnut vaimostaan, vaimo karkasi toisen miehen matkaan. Eräässä blogissa murehdittiin, kun alkanut raskaus ei vastaa viikkoja. Outoa tämä elämä, nyt tuntuu kaikki jotenkin hassulta...