torstai 13. elokuuta 2009

Tervetuloa!

Tervetuloa uuteen blogiini! Tiipin nypläykset jatkuvat siis Bloggerin puolella, aiempaa blogia voit lueskella tästä. Aiemmassa blogissa esittelin viime vuoden aikana ja tänä keväänä valmistuneita käsitöitä. Samalla tietysti höpisin muistakin aiheista omaan elämääni liittyen ja tällä linjalla on tarkoitus jatkaa. Toivon kovasti kommentteja, koska on kivempaa kirjoittaa, jos tietää, että joku oikeasti lukee näitä juttuja...Mutta asiaan. Kesän aikana tuli aika vähän paneuduttua käsitöihin. Sain kuitenkin yhden mekon ja yhden kangastaulun aikaiseksi. Tässäpä kuvaa taulusta:En tosiaankaan ole mikään paras kuvaaja, mutta aina näistä on selvää saanut:) Taulu on siis tehty styrox-levyn päälle viritetyllä puuvillakankaalla, joka on kiinnitetty styroxiin maalarinteipillä. Ei siis ole kovin vaikeaa. Ja tulos on ainakin minusta hieno!

Näihin kuviin ja tunnelmiin uuden blogin parissa!

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Minä ainankin lueskelen, jäin koukkuun jo edelliseen blogiisi koska mietteet parisuhteestasi (älä kysy mitkä, en enää muista :)) täsmäsi täysin omiini. Ja huomasinpa samalla että käsityöt on lähellä sinunkin sydäntä ja koukutuin lisää. Eli jatka päivityksiä vaan, ainakin yksi lukija on varma :)

Tiipi kirjoitti...

Mukavaa saada lukija! Tervetuloa vaan. :) Vielä voi päivitykset olla hieman harvassa, mutta yritän aktivoitua tässä syyskuun puolella.