keskiviikko 19. elokuuta 2009

Jotain punaista...

Jostain kumman syystä punainen kaikissa sävyissä ja muunnoksissa on ollut aina lempivärejäni. Ei siis ole ihme, että tällä hetkellä puikoilla on punaista. Jopa kahta eri sävyä ja lankaa... Tekeillä siis kaksi työtä.
Tässä 7 veljestä langasta tulossa itselle stay up-villasukat. tosin ilman sitä silikoniosuutta;) Nämä on olleet puikoilla pian 3 viikkoa eivätkä ole valmiit... Ei siis oikein iske nyt, mutta kai ne pian valmistuu.
Sitten. Sain viimeinkin hankittua sen itselleni. Nimittäin Sylvin. Tai siis Sylvin ohjeen. Ja eilen (viittaan tässä edellisiin sukkiin, jotka eivät edisty) annoin itselleni luvan aloittaa Sylvi. Suomensin ohjeen jo 3 viikkoa sitten ja nyt päätin aloittaa. Hihasta siis aloitettiin ja hyvin tuntuu sujuvan.


Muita kuulumisia... Ensimmäinen tentti lähestyy. Pitäisi siis lukea vielä kaksi päivää. Mutta. Markkinointia ei vaan huvita lukea, kun sain kirjat luettua eilen. Nyt siis kertausta. Pakkohan se vaan on lukea. Sylvikin houkuttelisi. Ehkä yhdistän kertauksen, Sylvin ja MM-kisat. Voisin myös siivota. Itse asiassa pitäisi, koska en tällä viikolla enää ehdi. Huomenna nimittäin on anopin 60-vuotissyntymäpäivät ja olen luvannut mennä sinne auttamaan päivällä valmisteluissa. Ja ilta menee juhliessa.

Perjantaina siis yliopistolle ja tentti. Mahdollisesti myös paniikkishoppausta lauantaita varten. Lauantaina siis miehen serkku menee naimisiin. Siis hulinaa riittää... Ja perinteitä kunnioittaen, hulina ei lopu tähän vaan jatkuu ensi viikolla ja ensi kuussa. :)

Ei kommentteja: