tiistai 31. joulukuuta 2013

Uuden vuoden kynnyksellä: vuoden summausta

Viimeinen vuoden 2013 käsityö valmistui 30.12. Ideana oli tehdä Pingu-fanille Pingu-aplikaatio violettiin peruspaitaan.

Kaavana oli Ottobre 1/2013 On the Road. Taas totesin, että kaava on melko naftia mallia, ei ollut mahan kohdalla yhtään liikaa senttejä, vaikka meillä asustaa melkoisen normikokoinen lapsi. Siis sopivampaa kaavaa hakuun...

Muokkasin kaavaa siten, että laitoin pääntien reunuksen resorirenkaasta enkä huolitellut resorikaitaleella. (miksi; vihaan resorihuolittelua tavallisella ompelukoneella...) Edellä mainitusta syystä myös hihat huolittelin kaksoisneulalla. Kankaat on ostettu Eurokankaasta ajatuksena nimenomaan tämmöinen peruspaita lapselle.

Pinguun otin mallia jostain pingu-kuvasta. Aplikaatiot on tehty velourista, lukuunottamatta silmiä, jotka on tehty trikoista. Täysin en ole tyytyväinen työnjälkeen nimenomaan aplikaation osalta, mutta ehkäpä pesu ja silitys hieman tasoittavat pahimpia ruttuja... :) Kaukaa katsoessa näyttää tosi kivalta :D

Vuosi on todella mennyt vaiherikkaasti. On ollut suurta surua useampaan otteeseen ja suurta iloa. Olen palannut työelämään ja lapsi tottunut hoitoon hyvin. On aloitettu projekteja, pieniä ja isoakin isompia. Toivomme jälleen surressamme, että ensi vuosi olisi meille kaikille iloinen ja täynnä onnea!

Käsityörintamalla ei suuren suuria ole suunnitteilla, koska iso projektimme oman talon rakennus vienee leijonan osan vuoden vapaista (ja varmaan työajastakin;) Jotain pientä kuitenkin on suunnitteilla, kunhan kuullaan muutaman päivän päästä toivottavasti hyviä uutisia ja uuden vauvamme sukupuoli!!!! :D Eli toukokuussa odotamme häntä saapuvaksi.

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kiva kuulla pitkästä aikaa teistä! :)

Ja mahdottoman paljon onnea pienestä tulokkaasta ja tietysti myös talonrakennusprojektista! Harmi että vuoteen on mahtunut paljon surua, mutta toivotaan että tämä uusi tuo tullessaan roppakaupalla myös iloa. Ja uskoisin näin ;)

Olen muuten varma että teille tulee tyttö ;) Jostain blogin kommentista sain vinkin teidän iloisista uutisista ja huomaan aina sinua miettiessäni ajattelevani että kiva kun taaperolle tulee pikkusisko :D

Tiipi kirjoitti...

Oli kyllä kiva pitkästä aikaa blogata:) Huomasin juuri tänään, että vielä on yksi paita bloggaamatta, tai siis kaksi, joten ehkäpä jatkan vielä ennen loman loppua! :)

Kiitos onnitteluista, lämmittävät kovasti! Toivotaan tosiaan, että jatkossa saataisiin iloita, tämä sureminen jo riittäisi.

Jännää nähdä, kumpi on tulossa. Toivotaan, että kaikki on kunnossa pienellä ja sukupuolikin paljastuisi. Olisi kiva ostaa ja ommella jotain uutta hälle!