sunnuntai 22. elokuuta 2010

Emäntä koheltaa!

Keskiviikkona keksittiin, torstaina tilattiin, perjantaina pakattiin, lauantaina laiskoteltiin ja sunnuntaina suunnaatiin kotiin... Siinä sitä olikin yhdelle emänälle tapahtumaa, ihan niin paljon, että nyt on kyllä tämä nainen sekaisin.


Kaikki alkoi siis siitä, kun mies keskiviikkona ehdotti viikonloppureissua Lappeenrantaan ja hotelliin. Noh, torstaina tuumasta toimeen ja hotelli varattiin pe-su. Kaikki meni hyvin ja suunnitellusti tähän aamuun asti. Kaikkea kivaa tehtiin ja pääsin vähän ostoksillekin. Se oli VIRHE!!!!

(minun suosikkidinoni)

Nimittäin, aamulla päätin esitellä eilen ostamani kynähameen miehelle. Noh, hame päälle ja kas, vetoketju ei enää avautunut. Se hajosi. Kiva. Tosi kiva. Ei siis uutta hametta huomenna töihin. Piiiiiiip.... Hameen kohtalo on vielä epäselvä, huomenna täytyy olla yhteydessä hameen ostopaikkaan.

Noh, päästiin kotiin (myrskytuhojen ohi ajaessamme ihmettelimme kaatuneita puita) ja hoidettiin kahdet kakkukahvit (synttärit ja nimipäivät). Kerkesin siivota auton sisältä ja ajattelin laittaa valkoista pyykkiä peseytymään. Kas, kun ostin eilen samasta liikkeestä hameen kanssa myös valkoisen kauluspaidan. Noh, paita ei ole tavaroidemme seassa laukussa. Eikä pussissa hameen kanssa. Noh, soitin sitten hotelliin ja siellähän se on. Tullee postissa parin päivän päästä.


(esittelyssä uusi neuletakki. tässä asussa Saimaan risteilyllä)


Kaiken kaikkiaan lomailu taitaa olla liian harvinaista herkkua, kun tämä emäntä näin menee sekaisin....

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Olettekin näköjään käyneet meidän huudeilla ;) Ihan pakko on kysellä että missäs päin asustelette, kun kerran tännepäin suuntasitte?

Pienet kaupunkilomat on kyllä kivoja, tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja saa ajatukset täysin muualle. Ja näköjään on teidänkin loma saanut tehtävänsä tehtyä kun ajatukset on karannut lomalle täysin!

Ikävää vaan kun kaikki ostokset ei kestänyt edes ensimmäistä käyttöä. Onko liike joku mikä on myös siellä, olisiko siis mahdollisuus vaihtaa se siellä? Vai täytyykö lähetellä postissa? Toivottavasti selviää jotenkin perin kuitenkin!

Täytynee itsekin lähteä joskus taas shoppailemaan keskustan putiikkeihin, josko sinne olisi tullut jotain tällekin kropalle sopivaa. Syksy tulee ja vaatekaappi ammottaa siltä osin tyhjyyttään. Josko vaikka uusisi vaatekaapin sisällön sillä aikaa kun mies on Torniossa tienaamassa elantoa meille ;)

se hullu kaaso kirjoitti...

Milloin nähdään??? Siitä on IKUISUUS!!

Tiipi kirjoitti...

Yllätysvieras: Joo, teidän kulmilla oltiin! :) kiva kaupunki. Asustellaan Pohjois-Karjalassa, en nyt paikkakuntaa viitsi tähän laittaa, kun sitten jo joku arvaa henkilöllisyydenkin... :)

Meidän paikkakunnalla ei ole tuota liikettä, josta hameen ostin, mutta naapurikaupungissa on. Täytynee hiukan pohtia, miten tämä nyt ratkaistaan. Harmittaa kyllä tuon hameen kohtalo. Toivottavasti nyt saisin kuitenkin vastaavan hameen, se oli kuitenkin aika ihana.

Saapiko kysyä, mitä miehesi tekee, kun noin paljon reissaa?

Hullu kaaso: Olisi ihkupihkua nähdä! Vaikka heti, mutta huomenna Kuopioon kahdeksi päiväksi ja viikonloppuna kamarin juhlat. Mietitään.

Tiipi kirjoitti...

Hahaa, hame vaihdetaan naapurikaupungin liikkeessä ja siellä on minulle uusi hame varattuna! Nyt enää pitäisi sinne liikkeeseen päästä....

se hullu kaaso kirjoitti...

Mie tahdon kans tuommoisen neuletakin..mutinaa..