tiistai 13. lokakuuta 2009

Talven tuntua

Eilen, juhlapäivänäni, satoi ensilumi. Kuin taikaiskusta, tänä aamuna, kaikki oli valkoista, valon väri oli muuttunut. Nyt on talvi. Oma olotilakin muuttui. Näin käy aina, kun ensilumi sataa. Jotenkin muutun talvimoodille tai jotain. Nyt tämä tosiaan tuli aikaisin, en muista milloin olisi minun synttärinä tai sitä ennen tullut ensilumi.


Tosiaan, täytin eilen vuosia. Oli ihan mukava päivä, tosin ei sitä oikein olisi tavallisesta päivästä erottanut. Johtui kai maanantaista. :) sain kivoja lahjoja ja paljon onnitteluja, kiitos kaikille! Juuri tutustun rakkaan antamaan lahjaan, nimittäin Lauri Tähkän uuteen levyyn. Hyvltä kuulostaa ainakin tää eka biisi.


Tässäpä näitä lahjoja. Vanhemmat lupasi ostaa lahjaksi uudet talvikengät, jotka saan itse valita. On ne vanhemmat vaan kullan arvoisia...




Viime viikolla tuli neulottua, syntyi uusi pipo minulle ja samoin miehelle sekä minulle huovutetut tumput. Ohjeet otin syksyn novita-lehdestä. Tumpuissa lankana Huopanen, miehen pipossa (ei kuvassa) Karuselli ja minun pipossa Tempo.


Tänään pitäisi sitten reippaasti tehdä koulujuttuja ja selviytyä ilman autoa (ei ole vaihdettu talvirenkaita) kokoukseen. Voi vaan todeta, että onneksi asutaan pienen kaupungin keskustassa niin ei ole pitkä matka kävellä;) Tähän loppuun vielä kuvaa meidän kihlalahjaksi saamista lakanoista, arvaatteko mistä putiikista?


Tämä jää tänne uusien Tähkä-biisien tahtiin nauttimaan ja odottamaan lauantain bileiltaa....

Ei kommentteja: