torstai 22. lokakuuta 2009

Impulssiostos ja pettymys

Ostinpa sitten eilen tämän:
Lehden sisältö oli aika pettymys. Melkein kokonaan mainoksia. No, on ainakin kuvia, mitä katsella. Toinen asia, mikä lehdessä tökkäsi oli se, että eihän sitä ole edes Suomessa tehty, siis on Pohjoismaiden ns. yhteinen lehti. Suurin osa mainoksistakin oli joidenkin Norjan morsiuspukuliikkeiden mainoksia. Mutta onneksi suomalainen Häät-lehti ilmestyy piakkoin. Näin sitä vaan höpsö tytteli harhautetaan ostamaan hömppäpömppää.... ;D

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tärkeämpien töiden välttelyä

Täällä taas vältetellään esseen kirjoittamista muilla verukkeilla. Voitteko kuvitella, äsken tunsin jopa lämpimiä tunteita pyykinpesua kohtaan?!? ilmeisesti tämä jotenkin liittyy siihen, että en tunne lämpimiä tunteita typeriä esseitä kohtaan;)


Tässä päivänä eräänä keskustelimme armaan rakkaani kanssa aiheesta jälkikasvu. Muutamia nimiäkin ilmaan heiteltiin, ja keskustelun perusteella voin sanoa että huh huh, kun tulee vaikeaa pitää penskoille ristiäiset. Minun ehdotukseni tyrmättiin ja vastaehdotuksena tuli sitten jotain kummeli-kamaa, jota nyt en valitettavati enää muista mutta hyvät naurut siitä saatiin. Se kai on pääasia. Ja sitten, paljastui pelottava asia. Armas oli suhteen alussa sitä mieltä, että yksi lapsi riittää. Nyt mieli on muuttunut. Tosiaankin. Ilmeisesti kolme lasta-rankutukseni on tehonnut jotenkin vinksahtaneesti. Se on nyt sitä mieltä, että kun ensimmäinen saadaan ilmoille niin uutta vaan putkeen. Tervemenoa yöunet, järki ja tunteet... Samoin voidaan heittää hyvästit työnteolle tässä elämässä ja edes jossain muussa kuin muumikuosissa olevalle ruumiille. Tervetuloa pikkulapsielämä.................. Tästä täytyy ilmeisesti vielä keskustella. Ja loppuun sitten kaikille, joiden epäilykset heräsivät; ei, en ole raskaana ja kyllä meillä ehkäistään edelleen.


Jotain olen tämän arjen keskellä ehtinyt neuloakin. Puro-langasta vieläpä. Tässäpä kuvaa keskeneräisestä.

Nyt täytynee jatkaa esseen tekoa...

tiistai 13. lokakuuta 2009

Talven tuntua

Eilen, juhlapäivänäni, satoi ensilumi. Kuin taikaiskusta, tänä aamuna, kaikki oli valkoista, valon väri oli muuttunut. Nyt on talvi. Oma olotilakin muuttui. Näin käy aina, kun ensilumi sataa. Jotenkin muutun talvimoodille tai jotain. Nyt tämä tosiaan tuli aikaisin, en muista milloin olisi minun synttärinä tai sitä ennen tullut ensilumi.


Tosiaan, täytin eilen vuosia. Oli ihan mukava päivä, tosin ei sitä oikein olisi tavallisesta päivästä erottanut. Johtui kai maanantaista. :) sain kivoja lahjoja ja paljon onnitteluja, kiitos kaikille! Juuri tutustun rakkaan antamaan lahjaan, nimittäin Lauri Tähkän uuteen levyyn. Hyvltä kuulostaa ainakin tää eka biisi.


Tässäpä näitä lahjoja. Vanhemmat lupasi ostaa lahjaksi uudet talvikengät, jotka saan itse valita. On ne vanhemmat vaan kullan arvoisia...




Viime viikolla tuli neulottua, syntyi uusi pipo minulle ja samoin miehelle sekä minulle huovutetut tumput. Ohjeet otin syksyn novita-lehdestä. Tumpuissa lankana Huopanen, miehen pipossa (ei kuvassa) Karuselli ja minun pipossa Tempo.


Tänään pitäisi sitten reippaasti tehdä koulujuttuja ja selviytyä ilman autoa (ei ole vaihdettu talvirenkaita) kokoukseen. Voi vaan todeta, että onneksi asutaan pienen kaupungin keskustassa niin ei ole pitkä matka kävellä;) Tähän loppuun vielä kuvaa meidän kihlalahjaksi saamista lakanoista, arvaatteko mistä putiikista?


Tämä jää tänne uusien Tähkä-biisien tahtiin nauttimaan ja odottamaan lauantain bileiltaa....

lauantai 3. lokakuuta 2009

Karkkisukat pikkuiselle

Tein välityönä seuraavan rojektin lankoja odotellessa pienet sukat pienelle tomeralle tytölle. Tänään lähtivät maailmalle käyttöön. Sukat kuvattuna meidän huurteisella takapihalla tänä aamuna.



Tänään on ollut hyvän ja terveellisen ruuan päivä. Kirjolohipullia itse alusta asti tehtynä ja perunamuussia. Kohta tästä lähdenkin pyörittelemään korvapuusteja (siis ei ihan niin terveellistä mutta hyvää;)

Edit. Lankana sukissa Nalle, väri syklaami...