sunnuntai 23. elokuuta 2009

JES!!!

Saattoipa olla, että eilen Tiipi oli häissä. Saattoi myös olla, että Tiipi seisoi innokkaana rivissa, kun tuli aika morsiuskimpun heitolle. Niinpä. Innokkaana. Saattoi myös olla, että Tiipi hieman hyppäsi yrittäessään napata kimppua ja kun kimppu käteen tarttui, kajahti ilmoille: JES!


Kun nyt näitä sukujuhlia tässä on juhlittu, olen urakalla saanut vastata kysymykseen: koska te menette naimisiin? Tai siis paremminkin olla vastaamatta yhtään mitään, koska en tosiaankaan tiedä koska. Vastauksena annan yleensä, että eihän me olla edes kihloissa mutta se ei taida tiedonjanoisille täteille ja sedille riittää. Onneksi oma sukuni on PALJON rauhallisempi tämän asian suhteen kuin miehekkeen suku... Niin, kimpun nappaamisen jälkeen ainakin kaksi tai kolme sukulaista ilmoitti haluavansa kutsun häihin ja eilisen sulhasen äiti kannatti miestäni sukkanauhan kiinniotossa. Taisi mennä vähän yli.............

Mutta häissä oli ihanaa, morsian oli kaunis ja sulhanen komea. Ruoka oli mahtavan hyvää! Ja hääkakku oli mallia mustikka. Siis kermakakku, jonka täytteenä oli mustikkaa. Nams. Nams uudestaan... Tanssia piisasi ja sigstaria(tosin itse en kyllä laula julkisesti). Kotiin lähdettiin puoli kahden aikaan. Kaiken kaikkiaan oikein mukavaa. Nyt lähden odottelemaan lämpötilan nousemista ja sitten vaan pihalle. :)

Ps. Morsiuskimpun heitossa oli koira haudattuna. Morsian heittikin ilmoille kolme kimppua yhtenä nippuna, jotka ilmassa erkaantuivat toisistaan. Mutta Tiipihän ei tästä hämmentynyt vaan nappasin yhden kimpun... Hihihihihihhh...

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Jotain punaista...

Jostain kumman syystä punainen kaikissa sävyissä ja muunnoksissa on ollut aina lempivärejäni. Ei siis ole ihme, että tällä hetkellä puikoilla on punaista. Jopa kahta eri sävyä ja lankaa... Tekeillä siis kaksi työtä.
Tässä 7 veljestä langasta tulossa itselle stay up-villasukat. tosin ilman sitä silikoniosuutta;) Nämä on olleet puikoilla pian 3 viikkoa eivätkä ole valmiit... Ei siis oikein iske nyt, mutta kai ne pian valmistuu.
Sitten. Sain viimeinkin hankittua sen itselleni. Nimittäin Sylvin. Tai siis Sylvin ohjeen. Ja eilen (viittaan tässä edellisiin sukkiin, jotka eivät edisty) annoin itselleni luvan aloittaa Sylvi. Suomensin ohjeen jo 3 viikkoa sitten ja nyt päätin aloittaa. Hihasta siis aloitettiin ja hyvin tuntuu sujuvan.


Muita kuulumisia... Ensimmäinen tentti lähestyy. Pitäisi siis lukea vielä kaksi päivää. Mutta. Markkinointia ei vaan huvita lukea, kun sain kirjat luettua eilen. Nyt siis kertausta. Pakkohan se vaan on lukea. Sylvikin houkuttelisi. Ehkä yhdistän kertauksen, Sylvin ja MM-kisat. Voisin myös siivota. Itse asiassa pitäisi, koska en tällä viikolla enää ehdi. Huomenna nimittäin on anopin 60-vuotissyntymäpäivät ja olen luvannut mennä sinne auttamaan päivällä valmisteluissa. Ja ilta menee juhliessa.

Perjantaina siis yliopistolle ja tentti. Mahdollisesti myös paniikkishoppausta lauantaita varten. Lauantaina siis miehen serkku menee naimisiin. Siis hulinaa riittää... Ja perinteitä kunnioittaen, hulina ei lopu tähän vaan jatkuu ensi viikolla ja ensi kuussa. :)

torstai 13. elokuuta 2009

Tervetuloa!

Tervetuloa uuteen blogiini! Tiipin nypläykset jatkuvat siis Bloggerin puolella, aiempaa blogia voit lueskella tästä. Aiemmassa blogissa esittelin viime vuoden aikana ja tänä keväänä valmistuneita käsitöitä. Samalla tietysti höpisin muistakin aiheista omaan elämääni liittyen ja tällä linjalla on tarkoitus jatkaa. Toivon kovasti kommentteja, koska on kivempaa kirjoittaa, jos tietää, että joku oikeasti lukee näitä juttuja...



Mutta asiaan. Kesän aikana tuli aika vähän paneuduttua käsitöihin. Sain kuitenkin yhden mekon ja yhden kangastaulun aikaiseksi. Tässäpä kuvaa taulusta:



En tosiaankaan ole mikään paras kuvaaja, mutta aina näistä on selvää saanut:) Taulu on siis tehty styrox-levyn päälle viritetyllä puuvillakankaalla, joka on kiinnitetty styroxiin maalarinteipillä. Ei siis ole kovin vaikeaa. Ja tulos on ainakin minusta hieno!

Näihin kuviin ja tunnelmiin uuden blogin parissa!